top of page

Tillsammans driver vi verksamheten

Att ha sina barn på ett föräldrakooperativ betyder att personal och föräldrar samverkar. Det är roligt att engagera sig och vara en aktiv del av våra barns vardag! Dessutom kommer vi föräldrar varandra nära, precis som barnen. Familjerna försöker att träffas någon gång per termin och göra något roligt ihop, däremellan brukar vi ses på Lyran för lite After-Lyran mingel.

Varje familj arbetar (är hustomte!) ungefär en eftermiddag var tredje vecka på Lyran. Tomten kommer till Lyran kl. 14.30, äter mellanmål med barnen och är en extra resurs i barngruppen fram tills dess att Lyran stänger. Efter stängning städar tomten lokalerna enligt ett rullande schema, det kommer en städfirma tre gånger i veckan så dessa dagar är städdelen mindre.

 

Utöver det rullande städschemat, behöver föräldrarna närvara på medlemsmöten och årsmöte. Föräldrar engagerar sig även via roller i föreningen som t.ex. styrelseordförande, sekreterare, revisor / ekonomiansvarig, IT-ansvarig, schemaansvarig, rekryteringsansvarig samt fix / bygg.

Nordostpassagen 40, 413 11 GÖTEBORG |

bottom of page